Tjenester

Fjelldata Bedrift tilbyr en rekke forksjellige IT tjenester

Alt fra nettside til en grundig feilsøking av datamaskin er noe av det du kan forvente av oss.

Hva er du ute etter?

Driver du en butikk, frisør, resturant, gard eller noe helt annet? Fjelldata Bedrift vil som regel alltid ha kompetansen og entusiasmen til å hjelpe deg!

Skreddersydd

Vi lytter til kunden og tilpasser oss etter preferanser, behov og ønsker.

Du styrer

En selvstendig bedrift trenger å kunne endre ting egenhånd. Derfor bygger vi nettsidene våre på Elementor, og gir deg friheten.

Markedsføring

Med nye kanaler åpner du for nye muligheter. En nettside vil gjøre deg tilgjengellig for å danne kunderelasjoner 24/7. Vi skal også sørge for at nettsiden er søkbar.

Sosiale Medier

I en digital verden er det viktig å nå ut i alle kanaler. Med en nettside hos oss får du også SEO, logo og Facebook side inkl. på kjøpet.

Nettbutikk

Netthandel tar stadig en større andel av forbrukermarkedet. Hvorfor skal du stå på sidelinjen? Vi tilbyr skreddersydde nettbutikker etter dine behov og ønsker.

Kundeservice

God dialog mener vi er svært viktig. Fjelldata Bedrift jobber stadig for å opprettholde tett kontakt via møter, telefon og e-post.

Dronevideo

Fjelldata Bedrift tilbyr nå tjenester fra lufta som et supplement til de markedsføringsløsningene vi allerede tilbyr. En dronefilm egner seg godt til reklamevideo av næringer som er relevante å vise fra utsiden. En dronfilm vil derfor egne seg godt til en idrettsklubb, kjøreskole, friluftsnæring, et fabrikkområde eller et arrangement, vist fra lufta.

Våre Kunder

Fjelldata Bedrift jobber aktivt for å bli sett av næringslivet på Haugalandet. Se hvem vi allerede har sammarbeidet med under.

"Profesjonell og hjelpsom. Fikk det vi ønsket levert kjapt og ryddig." Vurdering - 10/10

Portfolio

Se hva vi har laget.