Om oss

Vi skal være en hjelpende hand for næringene på Haugalandet.

En god nettside er viktigere en noen gang med tanke på den digitaliseringen som nå skjer i hele samfunnet. Kundene dine vil lettere kunne finne informasjon om de tjenestene og produktene du tilbyr, samt kontaktinformasjon.

Om Fjelldata Bedrift

Fjelldata Bedrift er en lokal virksomhet som tilrettelegger for at bedrifter kan henge med på digitaliseringen som skjer i hele verden.

Vår visjon

Fjelldata Bedrift ønsker å være en viktig støttespiller for digitaliseringen som skjer for de lokale næringene på Haugalandet.

Det vi gjør

De 5 p-ene

01.

Produkt

Vi leverer kvalitative over kvantitative produkter og tjenester. Det betyr at det legges mye tid og presisjon i det vi tilbyr.

02.

Pris

For oss er det viktig å være konkurransedyktige. Derfor sørger vi for å avtale riktig pris etter bedriftens behov, mål og ressurser.

03.

Plassering

Vi holder til på Fjeldheim gard, noe som gjør oss tilgjengelige fra Etne i øst, til Karmøy i vest.

04.

Påvirkning

Vi bygger bedriften på rykte fremfor aggressiv markedsføring. Dette gjør ikke bare at Fjelldata Bedrift har gode kunderelasjoner, men også at vi forblir en bedrift med god soliditet, samt overskudd til kvalitativt arbeid.

05.

Personale

Selv om det bare er jeg (Erik) som driver Fjelldata Bedrift, vil jeg påstå at jeg er skikket til jobben min og leverer bare de tjenestene jeg selv behersker. Du skal lete lenge etter en mer personlig oppfølging, her jobber du med samme altmuligmann gjennom hele prosessen.

Hvorfor oss?

Det er mye å tjene på å velge en ivrig ungdom fremfor dyre reklamebyrå og IT bedrifter. Ikke bare blir det betydelig rimeligere, men du vil også få hjelp av en som har et annet syn på de løsningene som er i en stadig endrende bransje.

En nettside hos Fjelldata Bedrift handler ikke bare om å få utviklet selve nettsiden, den skal vises i søkemotoren, drives på en hurtig server, og være enkel og selv holde vedlike. Firma e-post og Facebook side er selvsagt inkludert. Det er fordi Fjelldata Bedrift alltid tilbyr full pakke!

Når du er en selvstendig liten aktør, har du ekstra god tid til å sette deg godt ned for en avgjørende og konstruktiv samtale. Her trenger du bare å forholde deg til en og samme person.

Fjelldata Bedrift setter seg inn i bransjen det gjelder. Å vite hvordan vi kan gjøre mål og ide til en reel mulighet for profitt er øverst på prioriteringslista. Derfor skreddersyr vi alltid nettsider etter bedriftens behov og ønsker. Selv har jeg lært mye fra programfagene Entreprenørskap og Bedriftsutvikling, samt Markedsføring og ledelse på Vardafjell vgs.

For oss er det viktig å være konkurransedyktige. Derfor sørger vi for å avtale riktig pris etter bedriftens behov, mål og ressurser.

Noen tall

Fjelldata Bedrift er alltid i søkelyset etter nye mulige kunder.

1
Fornøyde Klienter
0
Oppdrag